We staan aan de vooravond van de opening van de allereerste vestiging van BakkieKoffie. Jij kan hier onderdeel van uitmaken! BakkieKoffie Schijndel is op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers die samen met ons een ‘thuis van huis’ creëren voor onze gasten. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Functieomschrijving

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen, het maken en uitserveren van bakkies, drankjes en lunchgerechten, het maken van een praatje met onze gasten en ook voor wat schoonmaak- en afwaswerkzaamheden draai jij je hand niet om. Dat jij zowel in de bediening, keuken als afwas meedraait, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij deze veelzijdige functie juist ziet zitten. Met een gastvrije houding en jouw persoonlijke touch ‘schenk’ je aandacht aan onze gasten. Op een plek waar ze de pauzeknop even indrukken, onthaasten en genieten.

Wat bieden wij?

 1. Gunstige werktijden: we zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 - 18:00 uur geopend. ‘s Avonds dus genoeg tijd voor ontspanning!
 2. Een veelzijdige functie: afwisselend, uitdagend, mét opleidingsmogelijkheden. Zo ziet je baan bij BakkieKoffie Schijndel eruit
 3. Veel inspraak: misschien bedenk je een heerlijk nieuw bakkie of broodje? Of een leuke actie voor onze vaste gasten? Als nieuw bedrijf bieden we je de mogelijkheid om BakkieKoffie vanaf het begin mee vorm te geven. Kom maar op met jouw creatieve ideeën!
 4. Uitdaging: je blijft jezelf ontwikkelen en groeien in een prettige werkomgeving met energierijke collega’s.
 5. Salaris: Een passend salaris en overige arbeidsvoorwaarden minimaal conform Horeca CAO.

BakkieKoffie BV

Franchiseformule BakkieKoffie onderscheidt zich van andere koffiezaken door aandacht, verbinden en onthaasten centraal te stellen. Ondanks dat We staan aan de vooravond van de opening van de allereerste vestiging van BakkieKoffie. Jij kan hier onderdeel van uitmaken! BakkieKoffie Schijndel is op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers die samen met ons een ‘thuis van huis’ creëren voor onze gasten. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Wist je dat…

 • wij niet alleen de maandagmorgen voor gasten dragelijker maken met een perfect bakkie? Ook de andere dagen van de week verwennen we ze tot op het bot. Met de heerlijkste bakkies, sappies en lunch happies, gemaakt met liefde en vakmanschap.
 • er allerlei gezelschapsspelen in de zaak aanwezig zijn? BakkieKlets is absoluut onze favoriet!
 • wij onze koffiemelange zelf samenstelden op basis van zes verschillende bonen uit Brazilië, Costa Rica, Ethiopië en Java? Je weet niet wat je proeft!
 • gasten ook hun eigen bakkie kunnen samenstellen? Met siroop, slagroom en toppings zoals toffeeblokjes, discodip en marshmallow. Hmmm!

Ben jij…

 • minimaal 16 jaar oud? Leeftijd is maar een getal, maar het minimum ligt op 16 jaar.
 • woonachtig in Schijndel of directe omgeving?
 • vanaf 1 april parttime of fulltime beschikbaar? We zijn naast deze flexibel inzetbare mensen ook op zoek naar een ondernemende en zelfstandige rechterhand van de eigenaar, die tenminste 24 tot 30 uur per week wil werken.

Heb jij…

 • ervaring in de horeca? Geen must wel een pré.
 • het BakkieKoffie gen? (inlevend, betrouwbaar, gastvrij, open, flexibel, vriendelijk en behulpzaam)
 • zin om samen het verschil te maken voor gasten?

Ja, ik wil werknemer van het eerste uur worden ↓

Solliciteer dan vandaag nog met een korte motivatie en jouw CV t.a.v. Jolanda Baan-Veerkamp. Wie weet maken wij binnenkort kennis onder het genot van… je raadt het al: een heerlijk bakkie.

Volg onze ontwikkelingen via Facebook en LinkedIn.