Thuiswerk beloning, verrassing voor jouw mensen

22-04-2020

De Coronamaatregelen zijn nog wel een aantal weken van kracht helaas, hoe lastig ook voor ons allemaal. Als werkgever kun jij het leed van je medewerkers wat verzachten! Ook van de flexibiliteit van je mensen wordt heel wat gevraagd...zij verdienen een klein presentje!

BakkieKoffie kan met haar zaak in Schijndel helaas ook nog steeds niet open. Jij kunt BakkieKoffie echter wel helpen door een super origineel en heerlijk Thuiswerk Survival Pakketje te bestellen voor je mensen om zo 2 vliegen in 1 klap te slaan: Jij verwent jouw mensen en je helpt de horecabranche die in zwaar weer zit! Wij kunnen voor jou diverse pakketjes samenstellen, koffie, thee, lekkernijen, borrel ingrediënten, wijn, etc. Maatwerk is altijd mogelijk maar in bijgevoegd document zijn een aantal opties beschreven. 

Interesse??? .... vraag Jolanda Baan van BakkieKoffie Schijndel naar de mogelijkheden ( jolandabaan@bakkiekoffie.nl )! Desgewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat jullie pakketjes netjes thuis worden bezorgd!