Nieuwe Franchisenemer gezocht in Schijndel!

08-06-2020

Afgelopen januari werd BakkieKoffie Schijndel nog uitgeroepen tot de Beste Koffiezaak van Brabant. In maart gingen we een gekke Corona-periode in en inmiddels zoeken we een nieuwe franchisenemer voor onze BakkieKoffiezaak in Schijndel! Het kan soms raar lopen. Het is vanwege persoonlijke omstandigheden van de huidige zaakhouder dat we voor haar nu een opvolger zoeken. De nieuwe Franchisenemer komt werkelijk in een gespreid bedje. BakkieKoffie Schijndel heeft inmiddels een uitstekende naam opgebouwd, Brabants Beste Koffiezaak, door onze gasten beoordeeld met gemiddeld een 9.2 en dus alle kansen om deze prachtige zaak uit te bouwen waarbij voldoende kansen liggen om de dienstverlening uit te bouwen richting ook bedrijven, jeugd, To-Go, etc. etc.. Het concept van BakkieKoffie is echt tot achter de komma uitgedacht maar voor elke zaakhouder is tevens de kans om er een eigen draai aan te geven en zo je eigen stempel te kunnen drukken. En de belangrijkste factor daarin dat ben JIJ natuurlijk!! BakkieKoffie is een franchiseconcept waarbij Koffie, Thee, Lekkernijen, Ontbijt, Lunch en Borrel centraal staan. Onze merkwaarden 'Aandacht, Verbinding en Onthaasten' vormen het DNA van BakkieKoffie!!

Altijd al gedroomd van een eigen gezellige koffiezaak; ondernemersbloed in je aderen en niet te beroerd om hard te werken? Dan is dit je kans! Kom jij uit Schijndel of directe omgeving, heb je ervaring in de horeca, ben jij de ideale gastvrouw of -heer, herken je je helemaal in onze merkwaarden en missie en vind je dat ondernemen en een leuk team aansturen echt iets voor jou is? Reageer dan snel.

Vanwege de huidige bijzondere omstandigheden, kunnen we je ook helpen met afwijkende en bijzondere voorwaarden zodat een (financiële) start wat makkelijker gaat worden. Kijk op onze speciale pagina en reageer snel zodat we een keer kunnen kennismaken!! Rechtstreeks mailen kan ook naar: info@bakkiekoffie.nl Wij kunnen niet wachten.