Aangenaam kennismaken

01-04-2019

Jouw gastvrouw

Welkom bij BakkieKoffie Schijndel. Jouw thuis van huis. Mijn naam is Jolanda Baan-Veerkamp. Van maandag tot en met zaterdag sta ik samen met mijn energieke team voor je klaar. Op een toegankelijke plek waar de waan van de dag niet regeert, en je alleen maar geniet. Van onze producten, gezelschap of juist van tijd voor jezelf. Wees welkom en voel je thuis!

Wij schenken aandacht

Na het afronden van de Hoge Hotelschool bleef het kriebelen. Nu, jaren later, is mijn droom om een eigen horecazaak te runnen werkelijkheid geworden. Mijn doel is om voor iedereen een heerlijke plek te creëren waar je geniet, even tot rust komt en lekker in de watten gelegd wordt. Bij BakkieKoffie tonen we oprechte interesse. We maken graag een praatje, bieden een luisterend oor en reiken de helpende hand. Als je daar behoefte aan hebt natuurlijk! Alles wat je bij ons proeft, ziet of voelt, is met de grootste zorg samengesteld. Aandacht maakt alles mooier, daar ben ik van overtuigd!

Tips? Vertel het ons

Heb je een tip of opmerking? Wil je een leuke suggestie aandragen of samenwerken? Dan hoor ik dat graag van je. Alles wat we leren, nemen we mee naar een volgende BakkieKoffie-vestiging in onze franchiseformule. Feedback wordt gewaardeerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.