BakkieKoffie Schijndel

Jouw thuis van huis

TELEURGESTELDE OPTIMIST...zo werd vanochtend Barack Obama omschreven in een ochtendshow op de televisie. Het is de perfecte omschrijving van mijn gemoedstoestand op dit moment. Vanwege persoonlijke omstandigheden van de eigenaar en de daar overeengekomen 'Corona-storm', hebben we helaas moeten besluiten om BakkieKoffie Schijndel niet door te zetten als Franchisezaak van onze formule. Jolanda heeft haar zaak verkocht aan een nieuwe eigenaar die hier per 1-12-2020 een lunchroom in zal starten. Daarmee spat de droom niet uit elkaar. Het voordeel van dromen is dat je ze onbegrensd voor jezelf kunt houden. Of zoals Nelson Mandela het zei: 'a Winner is a Dreamer who Never gives up'.  De teleurstelling zal wegzakken en het optimisme zal blijven, zo sta ik in het leven. Corona zal overgaan en nieuwe kansen zullen verschijnen, zoals altijd!

Ook namens de formule dank ik Jolanda en het personeel voor hun loyaliteit en inzet in de afgelopen maanden en de trouwe klanten voor hun warmte...die gaan we missen.

Onze koffie blijft natuurlijk altijd verkrijgbaar via ons online verkoopkanaal!! www.bakkiekoffie.nl/shop

Mede namens mede-oprichter Rob van Rijswijk en Job van den Aker Eigenaar BakkieKoffie BV


Een eigen BakkieKoffie-vestiging openen?
Droom jij al jaren van een eigen koffiezaak? Ben je vastbesloten om jouw toko tot een succes te maken? Dan is dit je kans! BakkieKoffie zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen vestiging willen runnen in Nederland. Lees hier meer.