BakkieKoffie Schijndel

Jouw thuis van huis

BakkieKoffie heeft haar allereerste vestiging geopend in Schijndel onder leiding van franchisenemer Jolanda Baan-Veerkamp. Aan de Hoofdstraat 102 staat van maandag tot en met zaterdag, een energiek team voor je klaar. Ze maken graag een praatje, bieden een luisterend oor en reiken de helpende hand. Als je daar behoefte aan hebt natuurlijk! BakkieKoffie Schijndel vormt een plek waar de waan van de dag niet regeert en je alleen maar geniet. Van onze producten, gezelschap of juist van tijd voor jezelf. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Vanwege persoonlijke omstandigheden van de huidige franchisenemer, zoeken we op korte termijn naar een nieuwe zaakhouder. Vanwege deze bijzondere omstandigheden en omdat we als franchiseorganisatie nog aan het doorontwikkelen zijn, kunnen we de nieuwe zaakhouder speciale voorwaarden aanbieden die afwijken van de standaardvoorwaarden (zie franchisepagina). Kom jij uit Schijndel of directe omgeving, heb je ervaring in de horeca, ben jij de ideale gastvrouw of -heer, herken je je helemaal in onze merkwaarden en missie en vind je dat ondernemen en een leuk team aansturen echt iets voor jou is?    Neem dan snel contact op en stuur je CV en motivatie naar info@bakkiekoffie.nl of meld je aan via de franchisepagina.


Openingstijden ivm Corona:
Maandag 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag 9:00 - 17:00 uur
Woensdag 9:00 - 17:00 uur
Donderdag 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 - 17:00 uur
Zondag  gesloten

Contactgegevens
Hoofdstraat 102
5481 AJ Schijndel
E: schijndel@bakkiekoffie.nl
T: 073 7523300

Volg ons op social media
Facebook   -    Instagram

Een eigen BakkieKoffie-vestiging openen?
Droom jij al jaren van een eigen koffiezaak? Ben je vastbesloten om jouw toko tot een succes te maken? Dan is dit je kans! BakkieKoffie zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen vestiging willen runnen in Nederland. Lees hier meer.